BEL MET: 030-6035123

Quarantaine- en hygiëne regels

Om de risico’s op besmetting voor ons team te beperken en de continuïteit van zorg voor u zoveel mogelijk te borgen hanteren we de volgende regels.

  • blijf thuis bij verkoudheid of griepverschijnselen en laat u testen
  • blijf thuis als u de afgelopen 5 dagen in nauw contact was met positief getest persoon
  • draag een (medisch) mondkapje
  • neem eigen handdoeken mee (2 stuks)
  • kom alleen
  • houdt 1,5 meter afstand waar mogelijk

Neem telefonisch contact op om uw afspraak te verzetten als dat nodig is.


Hoera een Meisje

Welkom kleine Isabel.

Wij feliciteren Douwe, Lise en grote broer Jesse met hun dochtertje/zusje. Moeder en dochter maken het goed.


Afscheid Body Business

Met ingang van 1-1-21 stoppen wij met onze werkzaamheden op Locatie Body Business.

Na meer dan 14 jaar met veel plezier en toewijding te hebben gewerkt is het tijd voor verandering. Wij zullen onze praktijk voortzetten op onze locatie in Het Mos.
Daar zullen we u blijven voorzien van hoog kwalitieve zorg die u van ons gewend bent.
U kunt terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, revalidatie, aangezicht-, hoofd- en kaakpijn, fysiotherapie voor dansers en mindful fysiotherapie.
Wij hopen u in Het Mos verder te mogen helpen!
Team Fysiotherapie Houten-Zuid

 

 


2e Golf

Naar aanleiding van het stijgen van de besmettingsgraad voor het Covid-19 virus vragen wij u om met ingang van 28 september een mondkapje te dragen in de wachtkamer en behandelruimtes.

Samen krijgen we Corona onder controle!


Stressgerelateerde of terugkerende (pijn)klachten?

In september starten we weer een 8-weekse cursus Mindful fysiotherapie.

Heb je last van stressgerelateerde (pijn)klachten, steeds terugkerende klachten of chronische pijn. In deze 8 weekse cursus krijg je meer inzicht en handvatten voor wat je zelf met deze klachten kan doen.

Klik hier voor meer informatie.


Corona: Opschalen fysiotherapeutische zorg

Vanaf maandag 4 mei gaan wij de reguliere fysiotherapeutische zorg voorzichtig opschalen. Wij houden ons hierbij aan het protocol van het KNGF in overleg met het RIVM en VWS.

Dit betekent dat u weer in de praktijk terecht kan, maar nog niet zoals u van ons gewent bent. We zullen voorrang geven aan uitgestelde zorg. En waar zorg op afstand kan worden geboden, zullen wij dit doen (videoconsulten). Dit is aan de beoordeling van de therapeut.

Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)

Heeft u deze klachten gehad in de afgelopen 24 uur?

Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

BLIJFT U DAN THUIS EN NEEM TELEFONISCH CONTACT OP MET DE PRAKTIJK

U vindt de regels voor een bezoek aan onze praktijk hier.

 


Online trainingen

Onze cursussen en groepslessen liggen op dit moment stil. Maar wij bieden nu de mogelijkheid om online met ons te oefenen! U vind oefenstof uit de lessen bewust bewegen en mindfulness vrij toegankelijk onder de links of op de pagina cursussen, online trainingen op deze website.


Corona update 1-4-2020

Wij zullen in ieder geval tot 28-4 geen behandelingen in de praktijk kunnen geven. Wel zijn wij beschikbaar voor videoconsulten en training/oefenadviezen op afstand. Wij hebben afgelopen week hard gewerkt om een compleet nieuwe werkwijze te implementeren binnen de praktijk en kunnen u hiermee zo goed mogelijk van dienst zijn in deze bizarre tijden.


Corona Update

In verband met de verscherpte maatregelen om verspreiding van het coronavirus te remmen zal de praktijk gesloten zijn tot 6 april 2020.

Wij blijven telefonisch bereikbaar voor overleg en advies. Wij zijn druk bezig de (AVG-Proef) applicaties voor beeldbellen en oefenschema’s te activeren zodat wij u ook in deze tijd nog kunnen ondersteunen.

Vragen? 030-6035123 of info@fysiotherapiehoutenzuid.nl


Corona Update

Op maandag 16 maart is er overleg geweest vanuit onze beroepsgroep met VWS.

Voor nu is het advies voor de beroepsgroep Fysiotherapie om medisch noodzakelijke hulp te blijven verlenen. Hiermee ontlasten we de huisartsen en houden we de vitale beroepsgroepen op de been. Voor klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat kunt u dus bij ons terecht.

Uiteraard willen wij ook de verspreiding van het coronavirus helpen beperken en vragen u bij een bezoek aan onze praktijk uw eigen handdoek mee te nemen en telefonisch of via mail contact te zoeken met de praktijk wanneer u verkouden, grieperig of koortsig bent.

Vanaf woensdag werken wij ook weer op Locatie Body Business, wat bijdraagt aan spreiding van patiënten en therapeuten om besmettingsrisico’s verder te verlagen.

Wij werken verder volgens de richtlijn van het RIVM en houden de veranderingen in beleid nauwlettend in de gaten.

Blijft u ons volgen via facebook of deze website?


Contact

Locatie Het Mos
Beekmos 5
3994 KZ Houten
030-6035123
Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

7.30 – 21.00
7.30 – 21.00
7.30 – 21.00
7.30 – 18.00
7.30 – 18.00
Zaterdag en zondag gesloten

Tijdens consulten nemen wij waar het kan de telefoon aan. Bij voorkeur bellen op het hele en halve uur. Het kan zijn dat u de voicemail treft. Laat uw naam en telefoon nummer achter en wij bellen u terug als onze handen vrij zijn…

 

Met ingang van 1-1-21 stoppen wij met onze werkzaamheden op Locatie Body Business.

Na meer dan 14 jaar met veel plezier en toewijding daar gewerkt te hebben, is het tijd om ons te focussen op één locatie. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn in de speerpunten van onze praktijk.

Wij hopen u te mogen blijven ontmoeten op locatie Het Mos