Beekmos: 030-6035123 | BodyBusiness: 088-5882114

Corona Update

Op maandag 16 maart is er overleg geweest vanuit onze beroepsgroep met VWS.

Voor nu is het advies voor de beroepsgroep Fysiotherapie om medisch noodzakelijke hulp te blijven verlenen. Hiermee ontlasten we de huisartsen en houden we de vitale beroepsgroepen op de been. Voor klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat kunt u dus bij ons terecht.

Uiteraard willen wij ook de verspreiding van het coronavirus helpen beperken en vragen u bij een bezoek aan onze praktijk uw eigen handdoek mee te nemen en telefonisch of via mail contact te zoeken met de praktijk wanneer u verkouden, grieperig of koortsig bent.

Vanaf woensdag werken wij ook weer op Locatie Body Business, wat bijdraagt aan spreiding van patiënten en therapeuten om besmettingsrisico’s verder te verlagen.

Wij werken verder volgens de richtlijn van het RIVM en houden de veranderingen in beleid nauwlettend in de gaten.

Blijft u ons volgen via facebook of deze website?