Beekmos: 030-6035123 | BodyBusiness: 088-5882114

Reserveren Bewust Bewegen en Inspiratieavonden

Vanaf 1 juli zijn de groepslessen weer gestart. Ook hierbij hanteren we de voorschriften en protocollen rond groepslessen vanuit het KNGF. Dit houdt in dat er een maximum van 7 deelnemers per les aanwezig kunnen zijn en vooraf reserveren dus nodig is.

Gebruik deze link om te reserveren voor de lessen Bewust Bewegen en inspiratieavonden.

De procedure is eenvoudig: klik op de juiste les en voeg je naam toe. Je hebt gereserveerd. Je ontvangt geen automatische bevestiging vanuit het systeem.

Is de les volgeboekt, kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Gewoon je naam toevoegen is voldoende. Wanneer er een afzegging komt, wordt je automatisch op de lijst geplaatst van deelnemers. Je ontvangt dan een mail van de beheerder, maar alleen indien je mailadres bij ons bekend is. Sta je niet op de deelnemerslijst bij Nastasja, mail dan naar info@fysiotherapiehoutenzuid.nl om aan de lijst te worden toegevoegd. Houdt de mailbox in de gaten tot een half uur voor de les.

Heb je gereserveerd, en ben je toch verhinderd? Stuur dan z.s.m. een mail naar info@fysiotherapiehoutenzuid.nl. De beheerder zal de afspraak verwijderen en dan komt er een plek vrij voor eventueel wachtende deelnemers. Dank voor de medewerking.