BEL MET: 030-6035123

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de specialist in beweging. Ons lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen.

Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk of dagelijks leven, klachten wegens een ongeval, ziekte of ‘verkeerde beweging’.

De fysiotherapeut kan u daarbij helpen. Hij onderzoekt de oorzaak van de klacht en daarmee samenhangende problemen en zal deze behandelen. Bij het opstellen van het behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, lichamelijke situatie en mogelijkheden. Een programma op-maat dus. met adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u week beter kunt bewegen en de kans op het terugkeren van de klachten aanzienlijk verminderd.

Ool voor preventief advies en voorlichting kunt u bij uw fysiotherapeut terecht. Als u bijvoorbeeld weer op een verantwoorde manier wilt beginnen met sporten stelt de fysiotherapeut een beweegplan voor u op.

Als u klachten heeft, kunt u zonder verwijzing een screening en intake laten doen. Tijdens een lichamelijk onderzoek zal blijken of en hoe uw specifieke klacht verholpen kan worden. Direct na de eerste afspraak heeft u dus duidelijkheid over de verdere behandeling.

Contact

Locatie Het Mos
Beekmos 5
3994 KZ Houten
030-6035123
Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

7.30 – 21.00
7.30 – 21.00
7.30 – 21.00
7.30 – 18.00
7.30 – 18.00
Zaterdag en zondag gesloten

Tijdens consulten nemen wij waar het kan de telefoon aan. Bij voorkeur bellen op het hele en halve uur. Het kan zijn dat u de voicemail treft. Laat uw naam en telefoon nummer achter en wij bellen u terug als onze handen vrij zijn…

 

Met ingang van 1-1-21 stoppen wij met onze werkzaamheden op Locatie Body Business.

Na meer dan 14 jaar met veel plezier en toewijding daar gewerkt te hebben, is het tijd om ons te focussen op één locatie. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn in de speerpunten van onze praktijk.

Wij hopen u te mogen blijven ontmoeten op locatie Het Mos