BEL MET: 030-6035123

Revalidatie

Een trauma, een operatie, chronische overbelasting of pijn zorgen voor veranderingen in het lichaam. De spierkracht verminderd, de coördinatie veranderd, de mobiliteit van gewrichten raakt beperkt, de doorbloeding van een gebied kan verslechteren. Dit heeft verstrekkende gevolgen. De lokale belastbaarheid, oftewel de hoeveelheid belasting die het ´beschadigde lichaamsdeel´ aankan, neemt af.  Fysiotherapie Houten-Zuid helpt u graag om de lokale belastbaarheid verantwoord weer op te bouwen zodat u weer goed kan functioneren in het dagelijks leven of sport.

Revalidatietraining
Fysiotherapie Houten-Zuid biedt revalidatietraining volgens een individueel opgesteld trainingschema met als doel de lokale belastbaarheid te verbeteren. Om te zorgen dat uw fysieke klachten naar aanleiding van een trauma, operatie of blessure voorgoed verdwijnen, is het nodig om de belastbaarheid van de verschillende structuren weer te optimaliseren. Kortom: weerbaar maken tegen dagelijkse- en eventuele sportbelasting.

Deze vorm van training valt onder fysiotherapeutische behandelingen en declareren wij dan ook bij uw zorgverzekeraar. Fysiotherapie wordt meestal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Kijk in uw polisvoorwaarden hoe u verzekerd bent. Een verwijzing van huisarts of medisch specialist is niet nodig.

Contact

Locatie Het Mos
Beekmos 5
3994 KZ Houten
030-6035123
Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

7.30 – 21.00
7.30 – 21.00
7.30 – 21.00
7.30 – 18.00
7.30 – 18.00
Zaterdag en zondag gesloten

Tijdens consulten nemen wij waar het kan de telefoon aan. Bij voorkeur bellen op het hele en halve uur. Het kan zijn dat u de voicemail treft. Laat uw naam en telefoon nummer achter en wij bellen u terug als onze handen vrij zijn…