BEL MET: 030-6035123

Kwaliteit

Klanttevredenheid

Bij Fysiotherapie Houten-Zuid mag u een hoge kwaliteit van geleverde zorg verwachten. Onze kwaliteit-geregistreerde, ervaren therapeuten werken met de meest recente wetenschappelijke inzichten. Wij hebben aandacht voor de individuele patiënt en bieden u de maatwerk oplossing die zo spoedig mogelijk naar uw herstel leidt.

Wij werken graag aan continue verbetering van onze processen. Daarvoor is uw mening belangrijk. Wij werken samen met een onafhankelijk onderzoeksbureau om onze klanttevredenheid te monitoren. Wanneer u aan het onderzoek deelneemt, ontvangt u een uitnodiging van Qualizorg/Fysio Prestatie Monitor om een vragenlijst in te vullen. Het invullen van de lijst gaat digitaal, duurt ongeveer 6 minuten en is volledig anoniem. De vragenlijst gaat over de volgende onderwerpen:

  • bejegening
  • accommodatie
  • informatievoorziening
  • behandeling door uw therapeut

De resultaten helpen ons om de dienstverlening binnen onze praktijk te verbeteren. Daarnaast kunnen de geanonimiseerde resultaten gebruikt worden voor onder andere: beleidsinformatie voor cliëntenorganisaties, overheid en toezichthouders; het opstellen van keuze-ondersteunende informatie voor consumenten; ter ondersteuning van het zorginkoopbeleid van uw zorgverzekeraar.

 

Klachtenregeling

Mocht u klachten hebben over uw therapeut of gang van zaken, neemt u contact op met de praktijkhouders: N. van den Hoven of B. Brinkman. Wij zullen in alle redelijkheid werken aan een oplossing. Wij nemen deel aan de klachtenprocedure van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

 

Contact

Locatie Het Mos
Beekmos 5
3994 KZ Houten
030-6035123
Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

7.30 – 21.00
7.30 – 18.00
7.30 – 18.00
7.30 – 18.00
7.30 – 18.00
Zaterdag en zondag gesloten

Tijdens consulten nemen wij waar het kan de telefoon aan. Bij voorkeur bellen op het hele en halve uur. Het kan zijn dat u de voicemail treft. Laat uw naam en telefoon nummer achter en wij bellen u terug als onze handen vrij zijn…