Beekmos: 030-6035123 | BodyBusiness: 088-5882114

Nastasja van den Hoven

Nastasja (1970) is fysio– manueeltherapeut en studeerde in 1997 af aan de Academie voor Fysiotherapie Thim van der Laan. In 2006 studeerde zij af als manueel therapeut en als Arbeids– en Bedrijfsfysiotherapeut. In 2013 behaalde zij haar titel Master Manuele therapie.

Na een opleiding aan de dansacademie te Amsterdam werkte zij in een fitnesscentrum als Aerobic en Fitnessinstructeur. Dit heeft zij 10 jaar gedaan. Daarnaast studeerde zij fysiotherapie.

Als fysiotherapeut heeft zij gewerkt op de afdeling Trainingsgeneeskunde en Trainingsfysiologie bij de Arbo-dienst van de Koninklijke Landmacht. Haar werkzaamheden bestonden uit het doen van second opinions, keuringen, begeleiding van (top) sporters en het reïntegreren van militairen. Tevens gaf zij les aan artsen en participeerde in wetenschappelijk onderzoek. Later is ze overgestapt naar de koninklijke Luchtmacht en werkte zij als manueel therapeut en bedrijfsfysiotherapeut op Vliegbasis Soesterberg.

Sinds 2005 werkt zij in haar eigen praktijk. Zij is gespecialiseerd in het doen van diagnostisch onderzoek, het zoeken naar de oorzaak van de klacht. Ook preventie van arbeid-gerelateerde klachten en wetenschappelijk onderzoek daarnaar is een speerpunt. Verder heeft zij expertise in fysiotherapie bij Dansers en mindfulness.

Nastasja werkt op maandag en donderdagmiddag op Locatie Beekmos, op vrijdagochtend op Locatie Body Business.