BEL MET: 030-6035123

Aanvullende verzekering

Verzekeraars en fysiotherapie
Voorop gesteld kunnen we u geen advies geven over welke verzekeraar u zou moeten kiezen, die goed bij uw situatie past. We kunnen u wel adviseren om er voor te zorgen aanvullend verzekerd te zijn en goed de diverse verzekeringen te vergelijken, als u overweegt om over te stappen. Let daarbij wel op het totaalbeeld van vergoedingen en niet alleen of u voor fysiotherapie voldoende dekking heeft.

Poliswijzigingen
Als u bij uw huidige verzekeraar blijft is het bij de overgang ieder jaar belangrijk om uw nieuwe polis goed te vergelijken met die van afgelopen jaar, er kunnen veranderingen in de vergoeding ingevoerd zijn, waardoor u wellicht minder behandelingen krijgt vergoed.

Aanvullende pakketten
Aanvullende pakketten worden door de zorgverzekeraar in alle maten en soorten aangeboden. Het is aan u om een risico-inventarisatie te maken: betaald u een hogere premie met hogere dekking of kiest u voor minder premie met het risico dat u therapie zelf moet bekostigen. Overigens zijn er grote prijsverschillen ten opzicht van dekking tussen de verschillende verzekeraars. Veel aanvullende verzekeringen zijn collectief afgesloten, hetzij door gemeenten, grote instellingen of bedrijven. Deze zijn niet altijd de goedkoopste aanbieders. Let op dat u bij Budgetpolissen bij een beperkt aantal zorgverleners uw zorg kunt afnemen. Controleer vooraf of uw zorgverlener vergoed wordt.

Betalingsvoorwaarden
Fysiotherapie Houten-Zuid
Wij wijzen u erop dat u te allen tijde zelf op de hoogte dient te zijn van uw vergoedingen en het aantal gebruikte consulten. Wanneer u onvoldoende verzekerd blijkt, ontvangt u van ons een rekening voor de therapie. Prijzen van consulten vind u in onze wachtruimte, de website en praktijkgids.

kijk voor meer informatie op www.defysiotherapeut.com

Contact

Locatie Het Mos
Beekmos 5
3994 KZ Houten
030-6035123
Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

7.30 – 21.00
7.30 – 18.00
7.30 – 18.00
7.30 – 18.00
7.30 – 18.00
Zaterdag en zondag gesloten

Tijdens consulten nemen wij waar het kan de telefoon aan. Bij voorkeur bellen op het hele en halve uur. Het kan zijn dat u de voicemail treft. Laat uw naam en telefoon nummer achter en wij bellen u terug als onze handen vrij zijn…